Valborg fyller år.


Det är framför allt mina vänner som läser den här bloggen. Och många vänner har tjatat om ettans valborgbilder ett år nu. Så varsågod, här kommer åtta stycken bara för er my friends! :)

Mycket har förändrats, men tänk vad mycket som inte har gjort det!

Kram på dig.

Föralltid liten i mina ögon

Tjena mittbena! Vart är världen på väg? Asså detta är helt sjukt feel! Hela min världsbild vändes upp och ner nyss. Märkte att min pyttebrossa är längre än mig nu! Och inte så lite heller... oj. Har inte märkt det innan, måste vatt så i många många månader? Så nu går han runt och kaxar sig den lilla ungen.

Jag: din långa jävel! :O

Nils: vet du nåt mer som är långt? *flin*

Så drar han upp sitt fecking finger. Den lilla skiten!

(Nån som vet va som e grejen med brossor?)

26 AprilJobba inne hela solfina dagen sen strippa i värpinge och leka i buskar (?). Caroline var väldigt stolt över sin häststrumpa så den får va me. Söt va?
Sen träffa jag erica. Wipe-out, sen rullor, fyfan va vi skrattade. Eller ja de va väl mest erica som skratta, åt mig -.-

Lör: Jobb. Släkt (=tårta). Spyxet! Japp, betala för att sitta och bli dissade
nårra timmar... hah. Men det blev en trevlig kväll ändå!
Fre: Fyprov. Simma och soola med Jess. Hemmakväll sen, mys ändå.
Tor: MANDO DIAO de var skit duktiga!!

Nej nej nej! En mänska ringde mig hem i torsdes när jag va ute så familjen svara o nu precis alldeles nyss medans jag skrev här upptäckte jag ett mejl. Vet inte riktigt vrf jag berättar men fick lite panik så skriver av mig. Nu vet jag vem det var.. fuk.

Nightie!

Sharre

Hejhej! Kom hem för en liten stund sen och jag borde sova. Men jag pallar typ inte för det är tråkigt att sova. Jaja. Vet ni sen sak, inte för jag tror ni kan ha missat det men: livet är ett jäkla roligt och spännande äventyr!

Grattis Bro
Nisse Pisse från Manpower.

Gah

   Nej! Hade skrivit värsta inlägget om helgen osv men nähä. Allt försvann så nu
   går jag på strejk!
   God natt.

Allmänbildning

   Hallå där! Det har uppdagats att det råder bristande allmänbildning ibland er. Pikar hit och dit. Fattar inte hur ni kan ha missat detta? Det är ju såå obvious! Därför är det min plikt att upplysa i alla fall er som läser det här att 92or äger alla er andra! Speciellt 91or: Det är bara så det är så sluta kaxa! ;)

Upp och Ner,

ner och upp.

  Tro det eller ej men skolan var ändå ok idag, förutom kemin för batman är omöjlig. Tycker iaf jag. Sen va jag med Bell på en grej som var lite skum, men även intressant och bra. Det finns verkligen en massa konstiga människor här i världen! Jag är en av dem. Det är du också. Men om man tänker efter så är det positivt, även om man kan tycka att vissa är jobbiga då och då (eller alltid). Efteråt grillade vi i stadsparken osv. Mysigt men kyligt och jag stack rätt tidigt.

Bye, ha en dunderhelg!


Chilla och Taifood

är inte vad jag håller på med just nu. Nej! För det är mina kollegor. De heter så.

   Härliga namn ändå, vet dock inte hur de stavas? I övrigt så är alla mina och Carros arbetskamrater fullständigt knäppa i huvudet. Alla snackar skit om alla alltid, mer än i skolan till och med. Så nej, vuxna är inte heller mogna. Men alla där är förresten inte vuxna; en 91a har hoppat av skolan för att stå i kassan. Så misslyckat, kunde jag inte låta bli att tänka. Förlåt . Och Chilla ville banka sönder Kennan så att han äntligen skulle få ont. Jag blev helt rädd när han sa det, det lät som att han menade allvar. Med de äldre blatteherrarna vet man heller aldrig om de menar allvar. Jag tror att de inte är seriösa alls men ibland snäser de och då blir man lite osäker.
   Jag har märkt att jag och Caroline alltid går omkring med samma min när vi är där, nämligen ett halvleende och en blick som säger "okeeeeeeeej" litegranna sarkastiskt. Och bartendern Taifood, eller va han  nu heter, har berättat hela sin livshistoria för mig; han kan inte svenska men snacka det kan han! Där finns en jätteläskig man i Carros avdelning som skär kebab, ni vet med en såndär såg, och han hotar oss med den. På skoj. Eller? Är det på skoj? Som sagt är det väldigt svårt att veta. Och där finns en alltid klagande 24-åring som heter Enis. Fast ni kan ju tänka er vad jag trodde att de sa, innan jag fattade.
   De tror att Caroline är utländsk. Så det är inte bara hennes lillasyster och klubbköare... Vet ni förresten vad Taifood helt plötsligt sa till henne förra helgen:

Taifood: "Dead"

Carro: "Va?"

Taifood: "You look dead today!"

Carro: *den typiska minen*

   Och första dagen kallade de oss för lammkött. Det vet jag att en del klasskamrater kommer tycka är skoj ^^. Och på lördag kväll om det inte dyker upp nåt annat ska vi kanske spela fotboll. Lund mot Malmö, haha. Det gjorde de förra helgen och dagen efter var alla helt ömma och haltade runt. Men tydligen förlorade dem så om vi verkligen är med nästa lördag ska jag satsa och ta hem vinsten för fan! Eller nä, vid närmare eftertanke ska jag nog hålla mig till cheerleading.
   Och deras brytning är inte att leka med. Hihi. Nu får ni inte tro att jag inte gillar mitt jobb. Det gör jag för de här typerna är ju skitroliga egentligen. Och jag tjänar pengar.

*godnattpuss*

Shaaaa,


Woho! Här i min hand finns biljetten! Yeees.
(Tänkte ha revyn i andra men den va ju slut, blä.)

Jag vill inte skriva biolabben. Jag VILL INTE.


Hej hej Monika! Hej på dej Monika!

Kalla blickar, kalla kårar
Hon var bara sjutton vårar
Ta min hand, och visa mig vägen
Jag är din i alla läägeeen


    Den låten har jag haft på huvudet hela kvällen. För det är sol och hett och fint ute. Och jag älskar det! Vem gör inte det? Man märker hur alla männsikor blir gladare, lättsamare, lyckligare, bättre. Varför finns vintern egentligen? Nu märks hur allt kommer till liv.    Har vatt ensam hemma under helgen. Älskar det med! Gud vad det är härligt. Önskar jag kunde bo själv, eller med nån i min ålder, eller med nån med min humor! Eller min musiksmak! Har nämligen haft högsta volym av allt det underbaraste varje sekund jag har vatt hemma. Eller ja, inte när jag har sovit... hehe. Och hemma har jag inte vatt så mycket. I fredes var jag, Issa och Carro och åt glass på Stefan's, mys på det! Jag fick gå dit för en liten wannabe-raggare körde rakt in i min cykel! Så nu låter den jättemycket, gah. Väl där mötte vi ett ex: fan också. Sen gick vi en lång promenad på stranden och så. Sen skulle Issapissa hem och möta sin pojkvän så jag hängde med och snöt mig haha sen gick jag hem. Här dansa jag runt till Mando Diao litta, sen messa jag Erica och hon kom efter en stund. Bla såg vi Talang 2009 = massa skratt. Till det åt vi gurka: så duktigt. Sen gick vi ut och rulla runt i Lomma mitt i mörkret i våra sommarklänningar! Ja, på inlines. Var sjukt längesen men också sjukt ballt. Rulla bland annat in på Statoil och köpte kexchoklad, hihi. Sen stack vi hem till mig och kolla på en halvdålig romantisk komedi. Lyckat att ingen i min familj vet hur dvdn funkar, så vi fick se den på datorn. Sen sov jag en liten stund, innan det var dags att ta bussen till jobbet! Drygt va det där för alla är ute o göttar sig, bara 36 ville komma in till oss och käka. Sen va Carolines pappa snäll och hämta oss och körde oss till Malin i Genarp. Med sig hade han Isabell. Hos Malin var det jätte mysigt; vi åt på pizzeria och kolla på filmer och lite så. Där var massa trevligt folk. På vägen hem träffade vi en del Lomma-93or bla en lite speciell typ från nyår hihi. Han var jättepackad eller kanske bara jättefjortis. Vet inte riktigt vilket. Kom hem sent, skulle upp tidigt. Jobba. Nice helg ändå! Men den hade vatt nicigare om mina kompisar hade kunnat komma och grilla ikväll. Så var det tänkt men päronen bestämde sig för att komma hem tidigare. Åh jag vill inte. Jag vill bo ensam alltid, jävla gött! Bra avslutning på lovet.

Resten av lovet var dåligt.
Jag var sjuk fredag till fredag och det sög balle rejält.
Imorn ska jag slappa!

Puss ohej!


Välkommen till min nya blogg!        

RSS 2.0