tjatja erica booi här :)


mååååste bara berätta om vårt lilla äventyr som vi varit med om idag heheheh.
friskis idag som vanligt tänkte vi då men sen kom regnet och det var inte lite regn iheller. när vi då kom fram var det dock ingen där :( utom en tant som fråga om det inte var någon gympa, men vaaaaa gympa :O ? haha så vi tänkte att vi skulle ha friskis själv då va :) deeeet gick bra som fan och va kul sen kom det två tjejer och ville vara med för dom såg hur satsiga och aktiva vi va höhö =) dom tröttnade och sprang iväg men skiiiiiiiiitide :) vi fortsatte dyng blööta och jogga en liten tur niiii annnnnar inte hur blöta vi va sinnes. seeen efter kanske en timme cykla vi hem som två blöta katter. ångest om sexbomben från ica suuuuuupermarket (rimi) hade kommit vi hade avlidit långsamt.. menmen nu sitter vi hos moi i handdukar och äter popcorn och dricker multi :D  snart ska jag och patricia springa hem till henne i handduk och sedan skaa jag springa hem igen hoho :D kyssssss på gumpen, love BRUUN <3

Konstigt!!!

Jag fick lust att läsa. Nu sitter jag på lommabiblan. Jag ska låna TRE böcker. Två tyska en fransk. De ska jag läsa i Italien när familjen blir för jobbig.

Och förresten så har vi ingen dator. Den kommer i augusti. Kul.

Idag ska jag bara slappa. Asnice. Men på kvällen ska jag till Jess. Ser fram emot det. Det verkar kul. Jag vill cykla dit. Ska nog göra det. Men jag måste övertala carro också.

Rumba

Idag har jag vaknat så sent som bara möjligt mmmm, cyklat tre mil och toppat av det med alnarpsfriskis, gått på lunds stadsbilbla med 1700 nya spänn i bhn, fått sneblickar av småbarn som tror de är nåt med sina femti gummisnoddar på tightsen, en humla full fart mitt i prick i min panna, kollat på the holiday med lommas näst hottaste 92a och tagit ett kvällsdopp med far.

när jag blir stor

ska jag plugga/jobba nånstans med härlig(are) klimat!!!!!

va nyss på broschans konfa

och längtar efter å va engagerad igen!!! :O

Jag har skittråkigt

Vädret är fult och jag har inget att göra. Har i princip inte gjort nåt på hela dan. I Spanien kändes det ändå som att det konstant va nåt som hände. Bläää. Jag kommer seriöst tråka ihjäl mig innan jag ska till Linda ikväll och träffa henne och andra kompisar man inte sett på ett tag. Vet inte om vi ska till strandferre också om det är fint väder ocgh vi pallar? Mkt tveksamt.. Och det är typ tre av ca sju personer som har svarat på mitt sms så ni är så jävla dåliga bara så ni vet.. Varför var det jag som skulle säga till alla? Jaja nu ska jag sluta smitta av min tråkiga attityd hehe. Ska gå och måla naglarna med mitt nya nagellack och sen fixa lunch. Ska nog laga lite mat faktiskt. Det har jag inte gjort på 25 år tror jag. Och jag har beståämt mig för att cykla ut till tjotahejti (flädie). Hoppas ni från lomma ska med så jag slipper cykla ensam. OM NI KAN SVARA NÅN GÅNG... hehe. Jaja hejdå!

RSS 2.0