Prestationer

Pressen är så jävla hög från alla håll och kanter!! Men kommer vi låta det knäcka oss? Eh nej.

Caroline fyller 18 idag!!!!lite allmänt hög på livet


det gäller bara att inte ta saker på för stort allvar, nomanomanomayey.

Paus

Bitar börjar falla på plats. Prag är bokat och Talan avhoppad. Friskiskortet kommet och maskeradoutfit hittad. Idag var det någon (kmr tyvärr inte ihåg vem) som sa att denna veckan är ett monster. Det stämmer absolutely! Pausar just nu från ekonomiprovplugg... och bättre blir det inte imorn/övermorgon/etc.

Två vänner sticker till espana inatt för att bli kvar där 3 veckor! Typ bara åååh!! Heheh. Här hemma känner man ju hur kylan biter på näsan och fingrar när man går till bussen/skåpet/nåt/någon. Klimathotet får öka lite så kanske vi slipper det! Hehe, njää skämt åsido förstår jag inte Miike Snow grejen.

Saker som tål funderas på

  1. Vart tog de gula bussarna vägen?
  2. Varför färgar de morötterna gula?
  3. The Fray är mkt bättre än jag mindes.
  4. Sluta sov på dan, så kan du sova på natten.

Ledigi wish...

The one and only

Den enda som heter Patricia P******* på fb hi hi hi. Och färgade håret gjorde jag igår. Och nöjd blev jag inte. Och som mitt naturliga ser det inte ut? Men jag överlever väl. Frågan är dock om jag överlever nästa vecka... Den är sickedicke!

Vi kom över lite gamla bilder igår. Från ettan - sånna små rumpor vi var ! Hahahahah. En del bilder var allt annat än nådiga!Nu ska jag göra frukost oh vad jag längtar efter en te! Ha det bra alla:)

Måste bestämma miiiiig


Mitt naturliga (3) är nästan bäst.

(?)

RSS 2.0