Big Bang

Allt har blitt för lugnt, jag vill ha en BIG BANG i mitt liv nu jatack!

Jag är inte på siesta och jag stör mig på en massa folks bloggar för de försöker va nån det är typ skrytbloggar och jag stör mig på min egen blogg också och jag hör hemma på siesta ikväll men har inget jävla jobb alltså inga jävla pengar och ikväll ska jag sitta hemma orka haha ursäkta brukar inte va så negativ det är jag egentligen inte nu heller men alltrså ibland är det bara pallllllaaaa

(här hade vatt en bild/bilder men datorn ist kaputt)

Hoppas ni får en het fredagkväll!


Stekt Myra

Det var en gång en ful och nyfiken liten myra som kröp in i en bildskärm så det sa pang och gnistrade. Och den bildskärmen var vår bildskärm!! För min lilla broscha har för vana att lämna chips- och colarester efter helgerna som myrorna älskar... Så har vatt utan dator ett tag nu. Det suger. (Men inte så förvånande för sånna saker är min vardag faktiskt sorgligt nog:P?) Så sitter här på lommas nya fräscha bibla (faktiskt jättefin) och kollar såna livsnödvändiga saker som hotmail, fb osv.. Höhö. Nåt som också suger är att jag inte kan svara på era mysiga kommentarer, och nu har jag inte heller tid för måste ringa ett samtal sen  hem och äta, cepehungrig hehe. Puss o kram ha en bra kväll :)!

LOST AND FOUND


Haha. Jävligt stolt. Folk har snackat om en hemvärnsgård i Lomma men har aldrig fattat va som menas, trodde de ljög eller att jag hade sämst koll i världen. Haha, typ halleluja-moment??
Eller inte. Men ja,

nu har även moi hittat deen!

Tänkte bara ni ville veta det va, erkänn ;)

På andra sidan jorden!

Alltså, det var skitcoolt. Satt på facebook för att slippa plugga hehe och så plötsligt börjar en bekant från kenya chatta med mig. Hans mamma tog hand om mig och vårt hushåll när vi bodde där men sen dog både hans mamma och pappa i aids, men med hjälp av mina päron kan han studera och bli nåt. Han bor i slummen och jag träffa honom i somras, trevlig. I alla fall är det coolt ändå, där sitter han, fem miljoner mil bort, vid en dator som förmodligen är jättegammal och skruttig och ute är det tretusen grader hett. Och så ber han för mig! Haha! Visserligen är han muslim men ändå. Ball känsla.

Dessutom har jag sökt det där jobbet! Åh jag hoppas hoppas!! Önska mig lycka till! (och Linda med för det hade vatt fett) Nu ska jag dra på utefriskis det är ändå mys i så fint väder! Men lite ångest i bakhuvet för har i princip inte fått nåt gjort idag ... Pussa v

P.S. Han hade sett er, mina heta vänner, på fb och han tyckte ni look very nicee!

Sista veckan från hell

Det är underbart för efter denna veckan är vi så gott som fria! Men jag tycker inte om torsdan och allt som bör göras tills dess nånstans. Min vecka in skool:

Mån: kemiprov
Tis:
Ons: spruta (håll min hand (a)?)
Tors: matteprov, samhällsseminarie(typ muntligt prov), rättskunskapsinlämning
Fre: HELG och så gott som SOMMARLOV


hihi hitta en bild som visar
hur det känns att gå natur just nu

I run to you for your arms are open wide.

Även om dagen är ung så är denna dagens låt Hungry med WOW Worship, önskar den kunde va det oftare... Österrike 07 & 08 var den det konstant. Det händer fortfarande att jag emellanåt saknar den tiden jättemycket. Om en vecka ska vi ses och det blir säkert skitkul, 18årsfest, det var riktigt längesen vi sågs eller hördes faktiskt! Det är synd tycker jag. Lade upp en bild från 2007 och en från 2008, tror inte de därifrån läser denna bloggen eller vet att den finns hehe, men hoppas de inte har nåt emot det. Nu ska jag gå och väcka min bror med "skönsång", stackaren!

Förresten så kan Gymnasiekemi B gå och dö.


Kamel Kompis


slängde upp bilder från été 08 (jag verkar gilla å göra det),
sitter och kollar på regnet medan tyska fabror och hans fru spelar GH-beginner,
och önskar man kunde teleportera sig, det skulle vatt nåt?! Mombasa imorn, Paris eller Ibiza på lördag? Nån som e på?:*

Gör nåt galet varje dag!



hade med mig kameran då och lovade lägga upp så att ehm jopp här e dem

Quiero .... contigo? och tusenskönor i håret :))

Hej älskling!
Hur mår du idag?
Själv är det braoo men jag tyckte att jag skulle tipsa er om lite musik. Då kanske du sitter där och tänker att du har bättre koll än jag, men det skiter jag i. Massor av mina kompisar vet inte ett skvatt (enligt mig då ta inte illa upp:) och de tror att Franz Ferdinand va nån gubbe som blev hjälskjuten i nåt världskrig? Hah. Dehär låtarna tycker jag om speciellt från deras nya album som jag blev överraskad av, positivt alltså. Bäst om man är på lite knäppt humör vilket jag är i princip hela tiden jajaja.

Can't Stop Feeling
Twilight Omens
Lucid Dreams
Ulysseus

Dessutom har jag lyckats bestämma mig litegrann för vilka Coldplay-låtar jag älskar mest. De passar bättre om man är lite lugn eller nåt.

Lost! (med Jay-Z då asså:)
White Shadows
Warning Sign
Your Love Means Everything

Och just nu känner jag mig såhär:

Bloc Party - Flux och Telepathe - So Fine (dvs pepp?)

Så nu ska jag inte blogga om musik på jättelänge :P. Tror inte nån bryr sig nämligen, men jag bryr mig och det är min blogg. Mohaha! Alltså det finns sjukt pinsamma bloggar (känner du mig vet du va jag snackar om) och jag har kommit fram till att min säkert är en av dem. Och när man skriver kursivt ser pricken däruppe i å jätterolig ut om ni ville veta. Hehe.

Tipsa gärna mig (och dem som läser mina kommentarer) om music jag blir glad då. :*

Min förtjusande dag:


Visste ni om att sugtabletter är otroligt äckliga!?

Förlåt amanda hehe jag spottade ut den på skolgården :). Och saken blev ju inte ett dugg bättre av att man har ett biologiprov och en enginlämning till imorn att plugga på! Jag tror fan jag ska cykla milen till skolan igen också. Men långhelgen tas emot med öppna armar :D Man kan typ typ säga att det är fredag imorn!

Dagens låt inuti huvet: MIA - Paper Planes

Nära döden upplevelse

Haha, eftersom jag inte är trött och inte har skrivit på jättelänge så tänkte dela med mig av en lite kul men skämmig grej som hände idag:

Well, jag har en liten stalker kan man säga och innan helgen typ så fick jag ett mejl av honom som jag inte svarat på än för det var ganska pinsamt och känslosamt hehe.. och ja som ni förstår ville jag inte riktigt träffa på honom. Men hans hus ligger på en jättefin runda vi brukar springa ute på landet. Inga problem för har sprungit där jättemkt men aldrig stött på han. Och skit samma liksom. Idag bestämde i alla fall jag och erica oss för att springa där.

När vi kom fram där va han bor var vi jättetrötta och orkade inte springa alls mer, så vi gick. Vi kom närmare och närmare och efter en stund ser vi att han har värsta jävla släktträffen utomhus vid vägen... Yeey tänkte jag och sa till erica att vi snabbt skulle smyga förbi försiktigt. Hur bra gick det på en skala haha? Minus fem ungefär, för han hade tydligen två mordlystna stora asäckliga ondögda svarta mördarhundar som kutade fram mot muren och skällde som fan och var en millimeter ifrån att hoppa över. Jag skriker och får panik, jag råka till och med knipa min vän.. Och hela hans familj inklusive honom ställer sig såklart och råglor när jag sprang över på andra sidan vägen livrädd(!). Hans småsyskon bara "de är inte farliga de är inte farliga", är ni dumma i huvet?!
De ville äta oss, jag kunde se det i deras ögon.
Dagens pinsamma händelse hehe. (En av dem iaf)

Puss puss :*


Hög på solen!

:)


There might be more than you believe.


Pattepissa

Tidsfördriv lalala nån lista

1.Ta fram din mobil.
2.Bläddra igenom din inkorg.
3.Blunda och stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4.Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Typ upp vid gamla statoil det hållet skit cepe fan jaja skit i det :*

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Var är du då?

3. Vad säger din mamma varje kväll innan du går och lägger dig?
Var är du din tönt? :P

4. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Gustav eifel :)

5.
Vad vill du höra mest av allt?
Dricka fest tror att linda ska dit med :)

6.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Det blir bra :D :*

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hej, skulle du vilja hänga med på grillfest i stadsparken på lördag? :)

8.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Skolkare!

9.
Vad ska du göra i helgen?
Kan du ta med dig en tändare :)?

10.
Din romantiska replik?
Välkommen till Malmö
Tandreglering klockan
8:30 den 20 april 2009
PATRICIA

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hej vad gör du? :)

Haha, nä nu ska jag dra och göra nåt vettigt;) nämligen träna XXO /P

Take my hand and close your pretty eyes


lalalala
Jag är cepetrött
men sitter här och skriver franskuppsatts
mmmm, roligt!

not

och äcklig är jag också
tränade men duscha aldrig
ska nog göra det nu
hoj!

How the magic's in the music and the music's in me


Every gun I ever had went off

Jaha, hejhej, jag fullkomligt älskar denna dagen! Jag har känt mig lite sviken och sen också förlorat ett jobb. Härligt härligt... haha jag är seriöst sämst på att dölja saker. Man kan läsa mig som en bok verkar det som, och det är därför jag nog inte passar som kundkontakt. För då måste man le och sådär vad som än händer...

Kom hem nyss, och sen ska jag träffa bell men sen, så ska jag springa! Jag längtar. Jag behöver det så mycket just nu! Om det har hänt nåt så hjälper det att träna det är underbart. Och erica och jag satsar på beach 09 haha? Det hjälper säkert att snacka med en god vän med:) .

Vad brukar ni göra när inte allt käns helt på topp?:)

Puss

Hilf Mir Fliegen

Sho!

Isabell min kära vän bjuder mig alltid på goda skratt för hennes drömmar är helt galna! De är väldigt fräcka och roliga och inehåller massa random folk haha, och jag skulle också vilja komma ihåg mina drömmar. Jag kommer nästan aldrig ihåg dem, men inatt drömde jag den som jag alltid kommer ihåg. För då och då har jag nu i flera år drömt "flygdrömmen", och jag älskar den. Den går ut på att jag kan flyga. Och jag flyger alltid samma väg, ni vet där vid havet mot Malmö där 132an kör ungefär. Mmm ;) Och nyss, så sa mamma en lite intressant sak som jag inte tror jag tror på, men kanske; tydligen betyder det att man längtar efter frihet om man drömmer att man flyger... hm. Har ni några speciella drömmar?

Haha och förlåt mig för förrförra inlägget. Självklart stämmer det inte!!:D Man dör om man inte visar vem man är och man dör om man inte bryr sig om personer osv. Man dör inombords;) hehe. Så i det stora hela är det värt det att bli sårad för hellre det än att vara en jäkla robot. Men ibland käns det som att allt skulle vara lättare om man sket i saker och ting, och människor.. hehe men asså fan va tråkigt, jag vill hellre leva livet!?;D

Love<3

Keane

Tyckte det behövdes bloggas om Lindas hjärtegull haha.
Keane (uttalas kiiin, inte kiän som jag trodde jättelänge:P)
Jaja, vet ni inte va de gör för musik - ta reda på det!


blablabla

Dagens insikter:

  1. bryr man sig om nån, blir man sårad
  2. försöker man vara en god människa, blir man sårad
  3. är man ärlig med känslor, får man bara skit tillbaka
Slutsats: Det är bättre att vara ytlig, och aldrig visa vem man är.

Alltsoe "headern" syns bara i firefox

Mysteriet löst!

(och jag är inte så bra på sånthär så vet inte hur jag ska fixa det menmen...)

Kenyan


Heritage Newyears '92

Flydde hit.

Och nu sitter jag här och känner mig sur. En del människor är ju helt puckade!
Typ min mamma. Vi har haft sjukt många obehagliga snack om "det" (hon säger
så haha det heter sex mamma), kan hon lämna mig ifred nån gång???
Vad kan hon möjligtvis ha att tillägga?

Idag var det d-dag och jag hade skitmycket skit planerat. Jag skulle göra alla femtioelva läxor och plugga till morgondagens halvprov, jag skulle cykla till obs och köpa en grej, jag skulle ut och springa och jag skulle städa mitt stökiga rum. Tror ni jag har gjort nåt av det? Nä. Steg upp vid lunch för då hade Nils massa småungar här som skrek, sen gjorde jag bara massa roliga saker. (rulla rullor gjorde vi dock också, så lite träning)

Och jag vill ha tillbaka min hårfärg.

Men de rosa läpparna kan jag gärna va utan ;)
Minen med. Haha va lekte jag?

Nu ska jag gå och lägga mig vi har nationella imorgon bitti,
fred:)

Var trött på att se snäll ut.


Ny frilla, va tycks?

(Och asså är det bara jag som ser en liten fjompig bild där uppe? en "header"?)

Kissgubbe på vift

Idag råkade jag ut för bjärreds ökända kissgubbe. Inträngd mot fönstret, det luktade apa och jag kände för å gråta så äckligt det var när han grävde i örat och drog fingrarna genom sitt fettiga hår. Hu!
Men sen hoppade han av i värpinge, fatta vad lättad jag blev. Men ja så jag tror det var en annan. Jag kan iaf säga att lommabussens kissgubbe vinner över er bjärred för ingen kan va snuskigare!

Heeej

Nu har jag gått och skaffat mig en ful liten bild där uppe. Det var inte så svårt som jag trodde:D

NÄ nu måste jag klaga lite! (Känns som det är sånt här alla kattebloggar handlar om haha...) Jag orkar inte att det är en hel skolvecka framför oss! Typ fyra prov. De bara rapar ut en massa prov. Efter denna veckan har vi minst ett prov per vecka fram till studentveckan. Oftast två. Sånt gillar vi inte. Eller inte jag i alla fall.. Finns säkert dem som tycker det är livets höjdpunkt! Skulle vilja träffa den personen i så fall:P Eller nä när jag tänker efter hade det nog inte vatt så lyckat!

Och idag tog jag en sak för givet, vilket ledde till att jag tyckte en av mina kompisar var en bitch. Så gör inte det, folk! Det är bara onödigt. Saker behöver inte alltid vara som de ser ut, det är de nästan aldrig. Och det är bara jobbigt att va halvarg ;)

Tycker alltid inlägg blir trevligare av bilder. Och jag tycker dessa människor ser helt komiska ut men jaja de gör bra musik så. Muse:

Tycker att ni som inte lyssnat in dem borde göra det :)

Hejdå, ha det så bra! v

You'll be waiting in vain

Haha ofta jag råkar ut för en stalker. Men jo så har det vatt i minst tre år...
Haha säger jag bara.
Stackare säger jag förresten också.

Just det jag skulle ju inte blogga om sånt men skitsamma detta var harmlöst. Och vad ska jag skriva om om jag inte får skriva om vad jag gör och skvaller?

Jaa, det får vi väl ta reda på! ;)

Bloggsaker

Perfekt pluggdistrahering!
Har ni vatt inne på blogthings.com nån gång? Haha. Fick nyss reda på att jag borde spotta i min kompis glas (???) och att jag är som en fågel.
Ett tips: de oseriösa är roligast.

Enfance

Loving Spoonful - Do You Believe in Magic
George Thorogood - Bad to the Bone
Cranberries - There She Goes
Jakaranda - Never Let You Go
The Beatles - Here Comes the Sun
Natalie Cole - This Will Be
Frank Sinatra - L.O.V.E


Dessa gamla låtar är min barndom.

De är från Föräldra Fällan och jag antar att de låtarna är din barndom också erica, för våra är ju ganska sammanflätade :)


Nån mer än jag som har sett den filmen helt sjukt många gånger?

Nä nu är jag trött på att blogga!

Ja asså palla.

Har tex slutat skriva om vad jag gör. Det blir så tråkigt o bara "detta har jag gjort idag blabla" och dessutom vill jag inte att alla ska veta vad jag har för mig hehe... Vill ni veta vart jag ränner får ni fråga.

Och ja jag skriver ju inte om mitt privatliv relationer känslor och sånt shit så den e ju bara tråkig. Känner för å radera den.

(Jag har faktiskt en hemlig blogg fjompigt kanske men kul o den e bra smaskig ska ni veta men den får ni inte läsa mohaha)

Slängde med lite CPI-bilder :) :


Jättesnygga människor


Jättekonstiga människor


Fjomp-pose människor

Årets första dopp!

Blev i april i år.
Om man inte räknar snön..
Igårkväll... och ja det var kallt!
Men man torkar ju.
Och går man med i pakter får man fullfölja dem...

RSS 2.0