Dagens i-landsproblem

Erica, ska vi baka mandeltoppar eller våfflor?

Idag var det Carolines tur

Men är hemma redan! Grattis <3

Skrev just ett fett inlägg i en hemlig blogg som jag inte har rört på länge lämnge men det behövdes nu, men ni får inte veta va det står heheheh
(Nu ska jag sluta tönta mig och gå o lägga mig)

En illvillig 18-åring!

Imorgon fyller malin vuxen och det tänker vi fira in ikv! Jag tror det kommer bli riktigt kul med tanke på hur flippade/oanständiga/knasiga vissa tjejer var idag, inte helt acceptabelt? Märks att vi behöver rasta av oss.
Grattis grattis grattis!!<3


Men det är jättejobbigt att hon bor i genarp! Ja, Genarp?! Vad är det?

(fick lära oss idag på franskan att malin = illvillig/skadeglad på fr...
förklarar en del:):)? höhö)

D-dagsté


För vi har just köpt nytt och det är sååå gott! & gulligt dessutom. Man köper en sån box och så får man lägga i vilka smaker man vill, mest gillar jag Green Chai och Forever Young. + man får visdomsord på lappen haha... mums

Highs

Inatt lärde jag mig gå. Super! Men lite sen i know. Mindre super är att det var pga att cykelkedjan hoppade... Hade inte sagt nej till att då och då vara nån/några cm kortare. Finns så fina skor där ute!! Har verkligen upptäckt det nu, vill ha :-) Dessutom vill jag ha en brun skinnjacka och jag vet precis hur den ska va. Känner mig lite ytlig just nu? Men älskar innerligt att det är helg. Har haft en mkt trevlig kväll ni är så bra!! Ser fram emot imorgon. Att sova ut mmm och sen kvällen med. Hejdå! Jag hoppas du har det bra!
gillades!


Har lyssnat ikapp 2 nya album av 2 gamla favoriter (eller ja sounds är inte riktigt favoriter men jag gillar dem). Symfonierna var lite annorlunda, men fina. All musik passar vid ett visst humör. "Det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder", lite så funkar (min) musiksmak. Och matchar man rätt, åh vad bra det är då!!!!

Första friskispasset idag efter en månads uppehåll. Trodde mitt huvud skulle sprängas, sjukt varm! Men så skönt, endorfiner♥

P.S. En del killar har fattat grejen; tjatar man tillräckligt mkt får
man nog som man vill (illa)

Ja tack !

Idag pluggar jag fysik (=bajs). Skulle då inte säga nej till en sådan vecka som vi hade i spanien! Kollade igenom bilderna och kunde inte riktigt bestämma mig så de blev många vsg

För att jag just slängde in dem i tvättmaskinen :0

Är väldigt trött på att alla, ja alla (det är säkert 60% av skolan) har likadana skor som mig nu :( Kändes lite innan som det var min grej... älskar ju dem! (Är sugen på ett par till, kanske svarta? Eller nån frän färg? Vit är snyggast men hmm... vi får se.)


Amy MacDonald - Run

6/9

Just nu är jag sugen på lite internationellt ös. För jag är internationellt ös. Typ :D

Lostprophets - Rooftops
Röyksopp ft. Robyn - The Girl and the Robot
Tokio Hotel - Wo sind eure Hände
Tokio Hotel - Ich bin nicht ich
Christophe Willen - Berlin

Och det verkar som att Berlin m'appelle i höst ma belle! Med familjen och de bestämmer sig alltid i sista minuten (det är där jag har fått det ifrån?) så man vet aldrig men det lutar åt det! Har alltid varit fasinerad av hela östtyskland-grejen, muren osv., och det verkar vara en cool stad! Man vill ju ha sett huvudstan.

Visste ni förresten att min mammas generation inte fick lära sig något alls om varken första eller andra världskriget i skolan. De hoppade över den biten, den var alldeles för infekterad och folk skämdes över sitt land och ville inte låtsas om det eller behöva tänka på det som hade hänt. Generationen som var historielärare på den tiden ville bara förtränga skiten. För det var verkligen skit, det som hände.

Min morfar var sån som lade telefonkablar längre och längre fram på västfronten så att soldaterna och generalerna skulle kunna kommunicera. När kriget var slut blev han krigsfånge i Clermont-Ferrant i France där han fick jobba på en gård. Han hade tur för de behandlade honom bra. År 2004 var vi där och hälsade på lillebrorn i familjen som hade tagit över gården och blivit gammal. Mamma brevväxlar fortfarande med hans dotter då och då. Det var lite ballt. Otroligt pittoreska ställen det finns i Frankrike! Det är spännande att prata med morfar om allt det här tycker jag.. När han blev inkallad till kriget var mormor gravid, och några månader senare födde hon Sigrid, mammas äldsta storasyster. Men hon klarade sig bara mindre än ett år, så morfar fick aldrig träffa henne. Sad!

Idag är första dagen på resten av ditt liv!

Ville bara påminna er om det :)

Igår grät jag...

Hehe, över mitt hår. Mitt långa hår. Puts väck och helt sönderhackat. Man bli arg, hur ska det här gå? En ny Patricia! (som har hästsvans hela tiden, fan fan fan) Jag ville ha topparna fixade bara :( Fast en tröst är att de senaste dagarna har vatt väldigt roliga (y), och finns massa saker i helgen också som jag ser fram emot! Puss & peace

Varför skriver jag ett inlägg här vavava :):):)

En putt patte har mina vänner i skolan fått stå ut med idag. Det var väl bara en sån dag som kommer ibland fastän det är sällan. På kvällen hade jag kul.

RSS 2.0